Sarbatoritii lunii noimbrie – Fundatia Hecuba

Evenimentul a fost organizat pentru copiii din grupul vulnerabil în vederea creșterii coeziunii sociale și eliminării de percepție a diferențelor socio-economice și culturale dintre copiii, în cadrul planului de afaceri cu titlul ” EKI GOES SOCIAL “ – educație și joacă pentru toți copiii.
Evenimentul a fost susținut de către domnișoara Alexandra Bratu în caliatea de coordonator al activităților recreative educative în cadrul Asociației Eki Social împreună cu Elena Drumea în calitate de voluntar și a constat în organizarea unei petreceri în cadrul căreia au fost sărbătoriți toți copiii–membri ai Fundatiei Hecuba- cu zile de naștere în luna noiembrie.
Oportunitatea participării la evenimente sociale informale reprezintă o șansă de dezvoltare personală neexperimentată până în prezent de copii din grupul vulnerabil. Replicarea în viitor a unor evenimente similare va contribui la reducerea diferențelor socio-culturale între copiii și la ”creșterea” acestora în planul abilităților individuale și din punctul de vedere al inserției sociale.

Post a Comment