Image Alt

Școala din vacanță

EKI SUMMER CAMP

… în cea mai verde zonă a orașului!

 

Așteptarea a luat sfârșit! Eki își deschide înscrierile pentru cea mai așteptată tabără de vară din Iași! Cu activități super cool, mini-excursii zilnice (în funcție de tematica săptămânii) și o echipă plină de energie, suntem campionii verii pentru copiii din Iași! Tabăra noastră a fost cea mai cerută și anul trecut și suntem gata să repetăm succesul și în acest an! Înscrieți-vă acum și asigurați-vă un loc în aventura verii alături de noi! Eki este fabrica amintirilor tale de vacanță!

 

Crează-ți cele mai frumoase amintiri de vacanță, la EKI!

EKI SUMMER CAMP vă promite:

√ 9 săptămâni tematice diferite

√ Ateliere informative + creative zilnice

√ Plimbări în natură

√ Sport

√ Piscină săptămânal

(în funcție de condițiile meteo)

√ Meniu diversificat pregătit exclusiv în bucătăria Eki, cu ingrediente atent alese de la producători locali

√ Educație informală 

√ Distracție garantată

Săptămâna 24.06-28.06

Eki & the Money

Bine ați venit în Imperiul Eki, unde intrăm în universul fascinant al educației financiare! În această săptămână captivantă, vom naviga prin istoria banilor, vom învăța secretele economisirii inteligente, vom descoperi arta investițiilor și vom dezvălui strategii pentru cheltuirea responsabilă a banilor. Cum? Prin joc și joacă.

Săptămâna 01.07-05.07

Mystery Eki

Vacanța este un minunat prilej pentru cei mici de a descoperi orașul într-o lumină nouă, de a-l percepe în tihnă, cu tot ce are el mai frumos: biserici, muzee, parcuri, case memoriale, mistere. O zi – un obiectiv.

Săptămâna 08.07-12.07

Eki Chef

O săptămână cu și despre mâncare sănătoasă, nutriție și copii harnici, unde cei mici vor avea ocazia să experimenteze alegerile alimentare corecte.

Săptămâna 15.07-19.07

Eki Olympics

O săptămână plină de sport, energie și distracție! 5 sporturi olimpice, mitologie și istorie în prim-plan, pregătește-te pentru zile pline de provocări și prietenii noi! Eki Olympics – pentru pasionații de mișcare și aventură!

Săptămâna 22.07-26.07

Eki voyage

Biletele sunt gata! Prinde-ți locul în călătoria noastră interactivă și distractivă în jurul lumii! Împreună, vom descoperi secretele unor destinații captivante, vom participa la ateliere de creație si vom degusta preparatele tradiționale. Eki Voyage!

Săptămâna 29.07-02.08

Military Eki

5 zile de program mixt în care vom combina activtățile sportiv- distractive cu cele de creație și educație, toate într-un stil…milităresc! Dintre activități: tir cu arcul, curse cu obstacole, excursie în natură și orientare pe hartă, măsuri de prim ajutor.

Săptămâna 05.08-09.08

Eki Teach

Eki Teach – O săptămână de descoperiri remarcabile în lumea cunoașterii! Zilnic, vom dezvălui aspecte fascinante din diverse discipline (istorie, științe, artă, etc.), aducând în prim-plan cea mai  captivantă informație a zilei. De la curiozități științifice la povești  din istorie și lecții din lumea artei, am selectat cele mai grozave subiecte.

Săptămâna 12.08-16.08

Eco Eki

(ecologizare, natură, reciclare, activități ecologie circulantă) Când e vorba despre natură, educația timpurie e importantă, iar copii învață cum protecția mediului poate fi un stil de viață. Vă propunem o săptămână verde, dedicată ecologiei și educației pentru sănătatea planetei și a noastră!

Săptămâna 19.08-23.08

Ekipress

Ekipress – descoperim puterea informației într-un mod jucăuș și interactiv! O săptămână de explorare în lumea jurnalismului; vom dezvălui secretele știrilor, vom naviga prin granița subtilă dintre fals și real, vom simți pulsul radio-ului și vom înțelege impactul social media asupra modului în care procesăm informațiile.

Săptămânile 26.08-06.09

Eki Închis

Personalul EKI își încarcă bateriile pentru un un nou an școlar. Vacanță plăcută!

Servicii incluse:

  • Mic dejun, prânz și desert 
  • realizate exclusiv în bucătăria Eki, cu ingrediente atent alese de la producători locali
  • Materialele aferente activităților
  • Transportul copiilor la diferite obiective
  • Intrările la muzee, expoziții, case memoriale, Grădina Botanică, piscină
  • Indiferent de pachetul ales, din programul de vacanță nu lipsesc activitățile distractive, jocurile și mișcarea in aer liber

Investiție:

120 lei / zi / copil

500 lei / săptămână / copil

Alte beneficii:

10% reducere pentru frați și surori

10% reducere pentru participarea la trei module consecutiv

(reducerile nu se cumulează)

 

Eki este fabrica amintirilor tale de vacanță!