Image Alt

Școala din vacanță

KIDS SUMMER CAMP

… în cea mai verde zonă a orașului!

 

Am ajuns la finalul unei experiențe de neuitat – „Kids Summer Camp la Eki”! 🌞🏕️
Am petrecut momente minunate alături de toți participanții noștri dragi, iar fiecare zi a fost plină de aventuri, descoperiri și râsete colorate. Ne-am bucurat împreună de activități în aer liber, ateliere creative, excursii și multeee altele. Peste 150 de copiii ne-au trecut pragul vara aceasta, au adus bucurie și energie în fiecare zi! Sperăm că v-ați creat amintiri frumoase și că ați făcut prietenii de neuitat.
Vrem să transmitem o mulțumire sinceră părinților pentru încrederea acordată și pentru sprijinul necondiționat pe parcursul acestui program.
De asemenea, vrem să mulțumim atât întregii noastre echipe, pentru profesionalism si dedicare, cât și partenerilor nostrii:
Încheiem această postare plină de emoții și dragoste, dar nu înainte de a vă anunța că vă așteptăm cu drag în vacanța viitoare! Să ne revedem în curând pentru noi aventuri și amintiri de neuitat.
Vă îmbrățișăm cu drag și vă dorim un început de an școlar minunat! 📚

 

Crează-ți cele mai frumoase amintiri de vacanță, la EKI!

KIDS SUMMER CAMP a fost la alt nivel vara aceasta!

√ 8 săptămâni tematice diferite

√ Ateliere informative + creative zilnice

√ Plimbări în natură

√ Sport

√ Tenis în livadă

√ Bucătărie proprie cu alimente atent alese de la producători locali

Săptămâna 19.06-23.06

TURIST IN ORAȘUL TĂU

(muzee, parcuri, obiective turistice locale) Vacanța este un minunat prilej pentru cei mici de a descoperi orașul într-o lumină nouă, de a-l  percepe în tihnă, cu tot ce are el mai frumos: biserici, muzee, parcuri, case memoriale. O zi – un obiectiv.

Săptămâna 26.06-30.06

ECO EKI

(ecologizare, natură, reciclare, activitati ec.circulantă ) Când e vorba despre natură, educația timpurie e importantă, iar copii învață cum protecția mediului poate fi un stil de viață.  Vă propunem o săptămână verde,  dedicată ecologiei și educației pentru sănătatea planetei.

Săptămâna 03.07-07.07

Gourmanderia

(nutritie de calitate, ateliere de gatit in aer liber, viata sanatoasă) – o săptămână cu și despre mâncare sănătoasă , nutriție și copii harnici, unde cei mici vor avea ocazia să experiemnteze alegerile alimentare corecte.

Săptămâna 10.07-14.07

ENGLISH SUMMER

(calatorie virtuala in lumea anglo-saxonă) În vacanță, abilitățile de exprimare în limba engleză trebuie să rămână în formă.

O călătorie virtuală în tările vorbitoare de engleză pe principiul o zi/o tara. (Anglia, SUA, Australia, Africa de Sud, etc..)

Săptămâna 17.07-21.07

MYSTERY CAMP

(5 zile în care ne vom distra descoperind împreună câteva dintre misterele Iașului, ale științei, lumii moderne, istoriei. Bonus !TREASURE HUNT)

Săptămâna 24.07-28.07

DIY WEEK

(personalizare haine, creeare unui joc. Împreună dobândim noi deprinderi – bricolat, grădinărit, pictat, crafting etc..)

Săptămâna 31.07-04.08

MILITARY CAMP

(5 zile de program mixt în care vom combina activtățile sportiv-distractive cu cele de creație și educație, toate într-un stil.. milităresc! Dintre activități: tir cu arcul, curse cu obstacole, excursie în natură și orientare pe hartă, măsuri de prim ajutor)

Săptămâna 07.08-11.08

 5 zile în balon- O călătorie în jurul pământului

(Atenție călători, prima oprire Turcia-Istanbul! Vă propunem o călătorie cu balonul virtual în jurul lumii: Turcia, China, Canada, Groenlanda, le vom vizita pe toate! Haide și tu în aventura noastră)

Săptămânile 28.08-01.09 + 04.09-08.09

BACK TO SCHOOL

3,2,1..acuși încep cursurile! Ne pregătim împreună, din toate punctele de vedere, pentru un început de școală reușit! Din program nu vor lipsi și activitățile distractive..!

Servicii incluse:

  • Mic dejun, prânz și desert – mâncarea este realizată exclusiv în bucătăria clubului Eki și este în concordanță cu tematica săptămânii
  • Materialele aferente activităților
  • Transportul copiilor la diferite obiective
  • Intrările la muzee, expoziții, case memoriale, Grădina Botanică 
  • Indiferent de pachetul ales, din programul de vacanță nu lipsesc activitățile distractive, jocurile și mișcarea in aer liber

Ne vedem vacanța viitoare!