Image Alt

Ce spun părinții?

Eki e un loc de poveste unde oameni cu suflet cald îi fac pe copii să se simtă ca acasă. Locație situată într-o zonă premium, la un braț distanță de Grădina Botanică îți dă senzația că te afli în mijlocul naturii. Calitatea actului educativ este de asemenea la un nivel ridicat.

Cristi Anghel
Director economic -Alternative Sociale-

Ekis este un loc minunat. Copilul meu merge aici cu plăcere și este tot timpul încântat de activitățile desfășurate. Personalul este deosebit, comunicativ și prompt în rezolvarea rapidă a problemelor apărute. Îl recomand cu mare drag atât pentru "before" cât și pentru "after school".

Valentina Dinu

Eki’s este o experiență foarte frumoasă atât pentru noi părinții cât și pentru copii noștri. Cu drag revine băiatul nostru în fiecare zi în spațiul călduros Eki’s. De asemenea o distracție la maxim și adorata de băiatul nostru este organizarea taberelor în timpul vacanțelor din timpul anului. Mulțumim din suflet Eki’s!

Vartic Marius

Un colectiv bine inchegat, cu oameni calzi, deschiși si care fac ce trebuie pentru copii, îi învață lucruri noi, organizează activități variate și interesante, iar atmosfera este una relaxată, aproape familială. Copilul meu vine cu plăcere la Eki pentru ca se simte bine aici!

Simona Matcovschi
Contabil

EKI s place, locul antrenant și plin de veselie, unde copiii își dezvolta simțul responsabilității, creativitatea, spiritul de echipă. Modul empatic și flexibil al mentorilor acestui loc frumos îi ajută pe copii să-și dezvolte inteligența emoțională si in același timp receptivitatea către a-si forma o minte deschisa (open mind). Activitățile interesante și educative sunt primite de copii cu mare entuziasm, reușind să aducă multă bucurie și valoare în aceasta perioada minunată a copilăriei.

Luiza Plumbu

Să-ți lași copilul jumătate din zi în grija altcuiva poate fi un lucru destul de dificil. Însă când a venit vorba de Eki, am luat decizia cu ușurință și am înscris-o pe Rebeca aici cu toată încrederea. După tot acest timp, sunt în continuare convinsă că am făcut cea mai bună investiție în ceea ce privește educația ei, pentru că văd rezultatele și beneficiile de la zi la zi: socializarea cu ceilalți copii, ieșirile în aer liber, mâncarea sănătoasă de la prânz, atelierele educative, momentele de lectură și de teme, petrecerile, oamenii, grija, îmbrățișările, zâmbetele. Dacă toate afterschool-urile și tot sistemul de învățământ ar fi ca la Eki, educația copiilor ar fi cu siguranță una mult mai de calitate.

Andreea Marc

Suntem în cel de-al treilea an la Eki's și, cel mai probabil, în următorii doi ani, Răzvan tot aici își va dori să-și petreacă programul de după școală. Aer curat, curte, spațiu modern, colectiv atent ales. La Eki's e bine ! Recomand !

Marius Munteanu

Ekis este locul în care Alexandra învață despre socializare, libera inițiativă, despre a avea o atitudine pozitivă și despre exprimarea sentimentelor. A devenit mai încrezătoare și a deprins noi abilități. Primește sprijin pentru rezolvarea temelor și învață lucruri noi într-un mod mai distractiv. Ekis încurajează exercițiile fizice și obiceiurile sănătoase, iar acest lucru este un avantaj pentru tot restul vieții. Ekis este un mediu sigur pe care eu personal îl recomand cu căldură.

Irina Nagâț
mamă

Am încheiat un an dificil, dar cu satisfacția că cei doi copii ai mei au fost câștigați din punct de vedere educațional, social și emoțional. Oamenii deosebiți de la Eki, cu vocație interioară pentru comunicare eficientă, înțelegere, empatie și dragoste pentru cei mici au contribuit semnificativ la crearea unui mediu sigur pentru copii, încurajând deschiderea pentru a descoperi abilități și noi talente și a învăța lucruri noi.

Roxana Ion
Asistent social, Fundația Hecuba

Un loc minunat ca locație și atmosferă, cu oameni empatici, implicați și atenți. Un loc unde grija pentru copii, siguranța și dezvoltarea lor, a făcut ca Eki să rămână alegerea noastră ca afterschool și club de vacanță. Iar petrecerile....de neuitat. Mulțumim din suflet și recomandăm din toată inima!

Cristina Zlati
Lecturer, PhD University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Iasi

Pentru noi Eki a fost luminița din întunericul creat de pandemie. Pentru copilul nostru, Eki înseamnă prietenie, învățare, experiențe, joacă, drag de lume, oameni și viață.

Roxana Pricop
Funcționar Public