Image Alt

% Promoții

Deschide-ți inima și pregătește-te să celebrezi ziua copilului tău într-un mod absolut unic cu Clubul Eki!

Suntem încântați să anunțăm o ofertă specială pentru pachetul aniversar, care va face ziua copilului tău cu adevărat memorabilă. Acum, dacă faci o rezervare exact de ziua copilului tău,

Eki îți oferă un cadou special: o pinata personalizată, plină cu dulciuri!!

Ce trebuie să știi despre această ofertă incitantă:

  • Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să faci o rezervare pentru pachetul aniversar Eki exact de ziua copilului tău.
  • Rezervarea trebuie confirmată prin achitarea unui avans de 200 de lei, care va fi scăzut din costul total al pachetului.
  • Pentru a verifica data exactă a zilei de naștere, va trebui să prezinți certificatul de naștere al copilului la momentul rezervării.

Ce poate fi mai distractiv decât o pinata personalizată, care ascunde o mulțime de dulciuri, pentru a aduce zâmbetul pe buzele copilului tău în ziua specială a aniversării sale? La Eki, ne străduim întotdeauna să aducem bucurie în viața copiilor și să transformăm evenimentele lor în amintiri de neuitat.

Fă acum o rezervare pentru pachetul aniversar Eki și profita de această ofertă specială pentru a aduce magia în ziua copilului tău! Vino și petrece cu noi, și împreună vom face această zi de naștere cu adevărat specială.

Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături și să sărbătorim împreună cu voi!

*Oferta este valabilă incepând cu octombrie 2023, până în decembrie 2024.

**Fiecare utilizator își asumă pe propria răspundere că toate informațiile pe care le furnizează în momentul înscrierii în campanie sunt reale și corecte.